Njoftim mbi zgjedhjet në Shoqaten "ILIRIA"Bordi Drejtues

1. Besnik Rexhvelaj - Kryetar
2. Nita Rrafshi - Zëvendës kryetare
3. Besa Mulaku - Sekretare
4. Kejda Kaci Financiere

Në të njëjtën kohe:

5. Luli Rrafshi
6. Vesa Shabani
7. Naser Berisha

Do të jenë anëtaret të bordit drejtues. Gjithsejt bordi I drejtues ka 7 anëtar .Bordi Besimit ose Mbikëqyrjes

1. Korab Ferhati - Kryetar
2. Edra Sulo - Sekretare
3. Arbër Jakupi - Antar

Gjithsejt Bordi i mbikqyrjes do te kete 3 antar.

Të gjithë te zgjedhjeve ju urojmë suksese dhe punë të mbarë në shërbim të komunitetit mbarë shqiptar në London Ontario e më gjerë.

Faleminderit!
Shoqata Shqiptare "ILIRA" London Ontario Canada.